Tati Coffee Roasters, voor elk moment van de dag

Tati Coffee Roasters is de laatste jaren als Specialty Coffee micro branderij uitgegroeid tot een exportproduct van Turnhout. Maar staat daarnaast bekend als bistro op misschien we het gezelligste plein van Turnhout, het Tati plein.

Lunchen met vrienden of collega’s of gezellig ontbijten met de hele familie? Bij Bistro Tati streven ze ernaar om enkel te werken met verse producten en dat proef je. De echte fijnproevers kunnen hier trouwens elke dag genieten van een uitgebreide High Tea.

Zoveel meer dan koffie

Zoals de naam doet vermoeden kan je bij Tati Coffee Roasters terecht voor uitstekende koffie, naast huisblends kan je hier terecht voor single origin koffies, van Colombia tot Kenya, en van Sumatra tot Ethiopië.

Daarnaast breidde Tati zijn assortiment en outlets de laatste jaren flink uit. Bij Tartes Tati kan je terecht voor taarten en andere lekkernijen op ambachtelijke wijze. Bij Tati Crème worden bekende en minder bekende smaken bereid op puur ambachtelijke en natuurlijke wijze. En met P’tit Tati heb je ook een outlet in het midden van de Gasthuisstraat voor take-away koffie of om even uit te blazen tijdens het shoppen.

Contact

Tati Plein, Grote Markt 67
2300 Turnhout

ROUTE

E. info@taticoffee.be
M. 014 / 67 18 67

Maandag – Vrijdag 9u-17u
Zaterdag 9u-18u
Zondag
gesloten

Total
0
Shares
Previous Article

9 x lokale Kerstcadeau tips voor late beslissers

Next Article

Misses Needle, de stofste winkel

Related Posts