9 x lokale Kerstcadeau tips voor late beslissers

Ben jij nog op zoek naar last minute kerstcadeaus? Je bent waarschijnlijk lang niet de enige dus helpen we je graag verder om leuke, lokale kerstcadeaus te vinden in onze stad!

Dat je daarbij ook nog eens extra prijzen kan winnen via de kerstloten actie van onze handelaars is uiteraard een leuke surplus.

1. Kooktijd

Bij Kooktijd kan je terecht voor alle informatie over alle soorten kook- en keukengereedschap, of het nu een eenvoudig aardappelschilmesje is of een complete keukenmachine. Zij leggen je uit hoe bepaalde apparatuur werkt en hoe je het het best kan gebruiken. Wat je in uw keuken wenst is vooral afhankelijk van persoonlijke smaak. 

Adres Leopoldstraat 8, 2300 Turnhout

ROUTE

2. Studio Ellis & Ellis Outstanding Furniture

Kan het perfecte interieuritem jouw dag goedmaken? Ben je altijd op jacht naar leuke gifts? Bij Studio Ellis vind je iets voor elke persoonlijkheid – van jong tot oud, van stoer tot dromerig. Vind dé vaas voor je droogboeket, verras een geliefde met een retro spelletje of trakteer jezelf op een boek waarin je kan blijven bladeren.

Adres Studio Ellis Patersstraat 30, 2300 Turnhout

ROUTE

Ellis Outstanding Furniture Victoriestraat 31, 2300 Turnhout

ROUTE

3. Vrolijk

Goed speelgoed hoeft overigens niet duur of groot te zijn, alleen de interesse van het kind te wekken. Door met alle zintuigen te spelen, leren kinderen zichzelf, anderen en de wereld kennen. Van houten speelgoed tot verkleedkledij moet je bij Vrolijk zijn!

Adres Victoriestraat 45, 2300 Turnhout

ROUTE

4. De Kolonisten

De Kolonisten is al bijna een decennium dé place to be voor liefhebbers van spelletjes in Turnhout maar ook ver daarbuiten. Van bordspelen tot trading card games zoals Magic: The Gathering.

‘Waard’ Seb verhuisde begin dit jaar naar een groter pand in de Patersstraat wegens een stijgend het aanbod aan spellen. Met bijna 300 vierkante meter aan speelruimte is deze spelherberg het walhalla voor de fervente liefhebbers.

Adres Patersstraat 37, 2300 Turnhout

ROUTE

5. Kidsloft

Welkom in de allerleukste conceptstore voor hippe baby’s & stoere kids, waar alles tot in de kleinste details is uitgewerkt. In deze babywinkel vind je alle mooiste musthaves en mustneedsvoor jouw mini-you, perfect en sfeervol neergezet per thema. 

Adres: Patersstraat 8, 2300 Turnhout

ROUTE

6. VITA. Conceptstore

Deze twee Turnhoutse ondernemende dames begonnen hun verhaal met Hero on Socks, waarbij ze nieuwe sokken uit oude jeans maakten. Nadat ze in 2021 in de Otterstraat hun fysieke winkel openden gingen ze op zoek naar ‘Shelf Friends’, lokale ondernemers die een winkelschap aan duurzame producten kon inrichten. Anderhalf jaar later en meer de vijftig vrienden rijker, is VITA. uitgegroeid tot een must visit in onze stad voor een origineel cadeau waarbij je lokale ondernemers een duwtje in de rug geeft.

Adres Victoriestraat 41, 2300 Turnhout

ROUTE

7. Rimboe

Emma en Katrien, dochter en moeder,  openden enkele jaren geleden in de Herentalsstraat te Turnhout hun groene hoofdkwartier. Rimboe is de place to be voor je zoektocht naar de leukste kamerplanten en interieurdecoratie.

Met een gedeelde passie voor bloemen en planten is deze moeder – dochter combinatie ondertussen een gekende succesformule in Turnhout.

Adres Bloemekensgang 12, 2300 Turnhout

ROUTE

8. Woodz

Zoals zijn naam al doet vermoeden is Woodz Skateshop, een gespecialiseerde skateshop. Deze Turnhoutse afdeling van Skateshop.be is het walhalla voor skaters in de Kempen met een uitgebreid aanbod aan decks en hardware maar ook aan kleding en graffiti accessoires.

Adres Leopoldstraat 13, 2300 Turnhout

ROUTE

9. Fashion & Accessoires

Daarnaast heeft Turnhout uiteraard een ruim aanbod aan lokale fashion winkels, omdat de lijst zo lang is kunnen jullie zelf een kijkje nemen op onze pagina

Fashion cadeaus in turnhout

Total
0
Shares
Previous Article

deVille, passion for men's fashion

Next Article

Tati Coffee Roasters, voor elk moment van de dag

Related Posts