Domus Casei, voor de échte kaasliefhebber

Domus Casei in Turnhout is al sinds 2003 het adres voor lekkere, ambachtelijke kazen uit heel Europa. Hier vindt je allerlei geïmporteerde en lokale kazen van uitzonderlijke kwaliteit.

Naast de uitgebreide koeltoog, kan je achteraan het Atelier terugvinden. Het Atelier is het bistro en degustatieruimte van Domus Casei te Turnhout. Waar je terecht kan voor exclusieve fine food.

Echte ambachtelijke kazen

De zaakvoerders van kaashandel Domus Casei zijn echt verankerd met Turnhout en delicatessen, want het was de schoonvader die de eerste zelfbedieningszaak in Turnhout opstartte. Na een kleine twintig jaar een delicatessenzaak uit te baten, was een eigen kaaswinkel de volgende stap.

‘Zoek hier geen fabriekskazen; wij verkopen enkel ambachtelijke kazen,’ geeft Gilberte, de zaakvoerder mee. De aanvoer komt aangewaaid vanuit diverse Europese landen, w.o. Frankrijk, Italië, Zwitserland en natuurlijk ook uit eigen land. Het merendeel van de aangekochte kazen wordt eerst nog geprepareerd in de eigen rijpingszaal. Gilberte merkt vol trots op dat haar klanten steeds avontuurlijker worden. Dit heeft te maken met het vertrouwen dat Gilberte in de loop van de jaren heeft opgebouwd, waardoor ze al eens een ‘specialleke’ tussen haar aanbod kan schuiven. In Domus Casei vindt men tevens aanverwante producten zoals brood en wijn. 

Contact

Patersstraat 17
2300 Turnhout
ROUTE

E. info@domuscasei.com
M. 014 72 83 92

dinsdag – zaterdag 09u00 – 17u00
zondag en maandag gesloten

Total
0
Shares
Previous Article

Marché 17, resto met passie

Next Article

Hawaiian Poké Bowl, de snelle en gezonde hap

Related Posts