Cantata, voor de koffie- en thee liefhebbers

Cantata, de populaire koffie- en theewinkel uit Wijnegem, opende begin dit jaar haar zevende filiaal in onze outdoor galerij van Turnhout.

Deze populaire delicatessen, die bijna elk huishouden in huis heeft, heeft er een heuse hotspot bij. Cantata brengt met meer dan 260 verschillende soorten koffie en thee, de wereld naar je woonkamer. Je dag opgewekt beginnen of in alle rust afsluiten? Dat kan met de wereldse smaken van deze internationale keten.

Knowhow

De koffies en thees van Cantata worden zorgvuldig samengesteld door hun Taste Composers. Ze brengen smaken en geuren in perfeecte symbiose, zodat elke kop voldoet aan jouw smaak.

Deze Taste Composers zijn échte ontdekkingsreizigers maar hebben daarnaast ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ben jij op zoek naar leuke weetjes of ben je een mixology liefhebber? Spring dan gerust eens binnen bij Cantata of bezoek de website!

Cantata maakt al sinds 2000 deel uit van een internationale groep met ruim 350 winkels in en buiten Europa. De Hotspot om naast koffie en thee ook tal van leuke gadgets te shoppen!

Contact

Kursaalpoort 16/Shop 7
2300 Turnhout
ROUTE

M. 014 67 78 85

Maandag – Zaterdag : 9.30 tot 18.00

zondag gesloten

Total
0
Shares
Previous Article

By Lenz, fashion & lifestyle store in Turnhout

Next Article

Candy Factory, voor de snoepers

Related Posts