Candy Factory, voor de snoepers

Als je je altijd hebt afgevraagd hoe het is om de Chocoladefabriek van Willie Wonka te bezoeken, komt Candy Factory al aardig in de buurt!

Candy Factory is een gespecialiseerde webshop in Amerikaans/Japans en ander geïmporteerd snoep, snacks en dranken van over de hele wereld.  Deze zoete hotspot neemt je graag mee op reis langs de meest spannende, populaire, lekkere en bijzondere snoep, snacks en drankjes die de wereld te bieden heeft. 

Uniek aanbod

Dat Candy Factory een uniek aanbod heeft is een understatement. De liefhebber van alles wat sweet, sour, bitter,.. vindt in deze winkel alles wat zijn of haar hart begeert. Sinds 2014 baten Glenn Luyckx en Gitta Van Tilburg deze uitzonderlijke winkel uit in Turnhout. Sinds het begin op het Zegeplein zijn deze zoete globetrotters uitgegroeid tot een vaste waarde in heel België, want ja alles is ook leverbaar via de webshop.

Ondertussen is Candy Factory verhuisd naar de Gasthuisstraat, waardoor je tijdens een bezoek aan de stad wel even moet stoppen om snoepgoed als Laffy Taffy Mystery Swirls, Harry Potter Butterscotch en zoveel meer te ontdekken.

Contact

Gasthuisstraat 65
2300 Turnhout
ROUTE

E. info@candyfactory.be
M. 0468 21 74 18

maandag – zaterdag 10u00 – 17u00
zondag gesloten

Total
0
Shares
Previous Article

Cantata, voor de koffie- en thee liefhebbers

Next Article

Kidsloft, dé place to be voor jouw mini-you

Related Posts