4 Hotspots voor Chocolade lovers in Turnhout

Nee, je hoeft je niet schuldig te voelen als je weer ’ns een heerlijk stukje chocola in je mond stopt. Want dat is goed voor je gezondheid én je humeur! Van pralines en andere guilty pleasures tot heerlijk chocolade ijs waar je instant vrolijk van wordt. Homemade ambachtelijke chocolade waar je vrolijk van wordt. Het liefdesverhaal tussen ons kleine land en de zoete heerlijkheid gaat al generaties lang mee en dat is in Turnhout niet anders. Ontdek hier dé hotspots om die goesting te beantwoorden!

1. Chocolaterie Puur

Sinds 2007, maken Steve en Kaara dagelijks de origineelste creaties met de meest pure en natuurlijke grondstoffen. Helemaal van nul. Helemaal echt.

Geniet bovendien het hele jaar rond kan van hun heerlijk schepijs. Ook hier houdt Chocolaterie Puur ervan om steevast te experimenteren met gedurfde smaken.

Adres Sint Antoniusstraat 21, 2300 Turnhout

ROUTE

2. Chocolate Square Turnhout

Chocolate Square bevindt zich in het hart van de nieuwe winkelsite, Turnova. Hier vindt je échte pralines terug. Hier leren we dat traditionele pralines helemaal niet saai hoeven te zijn. Chocolate Square combineert overheerlijke traditionele recepten met een unieke, originele vormgeving. Eigenwijze, eigentijdse klassiekers.

Bij Chocolate Square houden ze van chocolade. Van échte, goede chocolade, en dat proef je!

Adres Shopping Turnova, P.J. Brepolsplein 21, 2300 Turnhout

ROUTE

3. Chocolatier Guy Pas

Na meer dan 80 jaar staat de familie Pas nog steeds garant voor heerlijke kwaliteit. Van gebak tot chocolade tot vers ijs, kraakvers bereidt Chocolatier Guy Pas alles in zijn atelier. Deze vaste waarde in Turnhout bewijst waarom de zaak al reeds generaties aan de slag is.

Een echte aanrader zijn de ‘Turnhoutse troefkes’, de enige echte Turhoutse koekjes in de vorm van speelkaarten!

Adres Herentalsstraat 16, 2300 Turnhout

ROUTE

4. Pralinco – Leonidas

Sinds 1913 focust Leonidas maar op één ding: heerlijke en betaalbare pralines maken met een niet te evenaren kwaliteit. Met een aanbod van meer dan 100 soorten pralines, is Pralinco al meer dan 48 jaar een vaste waarde in de Gasthuisstraat.

Al wat bij Leonidas Pralinco over de toonbank rolt, is stuk voor stuk super vers, van uitstekende kwaliteit en natuurlijk ontzettend lekker.

Adres Gasthuisstraat 69, 2300 Turnhout

ROUTE

Total
0
Shares
Previous Article

Stien Boetiek

Next Article

Julie All Fashion, experience store

Related Posts