5 x lokale Kerstcadeau tips voor de allerkleinsten

Ben jij nog op zoek naar last minute kerstcadeaus voor de neefjes, nichtjes of eigen kids? Je bent waarschijnlijk lang niet de enige dus helpen we je graag verder om leuke, lokale kerstcadeaus te vinden in onze stad!

Dat je daarbij ook nog eens extra prijzen kan winnen via de kerstloten actie van onze handelaars is uiteraard een leuke surplus.

1. Vrolijk

Goed speelgoed hoeft overigens niet duur of groot te zijn, alleen de interesse van het kind te wekken. Door met alle zintuigen te spelen, leren kinderen zichzelf, anderen en de wereld kennen. Van houten speelgoed tot verkleedkledij moet je bij Vrolijk zijn!

Adres Victoriestraat 45, 2300 Turnhout

ROUTE

2. Marcel

Bij Marcel zijn ze zot van kinderschoenen, met een voorliefde voor mode en vooral het belang voor de correcte groei van kindervoetjes. Hier zal je ontvangen worden door Nathalie op een persoonlijke manier met grote zorg voor het uitzoeken van het correcte model voor de voetjes van jouw kind.

ROUTE

3. Kidsloft

Welkom in de allerleukste conceptstore voor hippe baby’s & stoere kids, waar alles tot in de kleinste details is uitgewerkt. In deze babywinkel vind je alle mooiste musthaves en mustneedsvoor jouw mini-you, perfect en sfeervol neergezet per thema. 

Adres: Patersstraat 8, 2300 Turnhout

ROUTE

4. Filou & Friends

Filou & Friends wil kinderen onbezonnen in het leven laten staan. Daarom is deze internationale speler in de eerste plaats Fashion Proof. De creativiteit van kinderen kent immers geen grenzen. Daarom ontwerpen ze hier ensembles met oneindig veel mogelijkheden, waarbij verbeelding en vrijheid om zelf te combineren alle ruimte krijgen.

ROUTE

5. Flying Tiger

Bij Flying Tiger is er plaats voor groot en klein onder het motto “een rijker leven hoeft niet duur te zijn”. Deze gekende en kleurrijke winkel is de go-to voor cadeautjes of om jezelf te verwennen zonder veel geld uit te geven. Flying Tiger vestigde zich enkele jaren geleden op de Grote Markt van Turnhout en is een leuke aanrader voor inspiratie, gadgets & geschenken.

ROUTE

Total
0
Shares
Previous Article

De Zipper, one stop shop naaiwinkel

Next Article

6 x lokale DIY cadeautips

Related Posts