6 x lokale DIY cadeautips

Ben jij nog op zoek naar last minute kerstcadeaus voor de handigste knutselaars of fervente koks? Je bent waarschijnlijk lang niet de enige dus helpen we je graag verder om leuke, lokale kerstcadeaus te vinden in onze stad!

Dat je daarbij ook nog eens extra prijzen kan winnen via de kerstloten actie van onze handelaars is uiteraard een leuke surplus.

1. De Zipper

De Zipper is niet zomaar een naaiwinkel, het is een “one stop shop”. Het idee is ontstaan omdat zaakvoerder Nancy vroeger vond dat ze voor elk onderdeel van haar naaiproject naar een andere winkel moest rijden. Het is een beetje zoals bij koken: als je voor elk ingrediënt van je recept naar een andere winkel moet, dan heb je op de duur geen honger meer. Daarom vind je bij De Zipper alle benodigdheden onder 1 dak. 

ROUTE

2. Fun with cakes

Ben jij een recreatieve bakker of professionele entertainer in zoetigheden? Dan is Fun with Cakes de go-to voor jou. Alles voor het versieren van taarten en cupcakes kan je vinden bij Fun with cakes in de Warandestraat te Turnhout.

ROUTE

3. Parelweelde

Sind 2015 is Parelweelde is dé aan te raden bestemming voor alles van wol tot kralen tot juwelen. Ben jij op zoek naar de juiste materialen om je creativiteit de vrije loop te laten gaan? Fanny helpt je met de nodige expertise steeds verder met advies op maat. Hierbij krijg je raad voor het stuk dat jij wil creëren.

ROUTE

4. Kooktijd

Sinds kort is Kooktijd verhuisd naar haar nieuw pand in de Herentalsstraat! Hier kan je terecht voor alle informatie over alle soorten kook- en keukengereedschap, of het nu een eenvoudig aardappelschilmesje is of een complete keukenmachine. Zij leggen je uit hoe bepaalde apparatuur werkt en hoe je het het best kan gebruiken. Wat je in uw keuken wenst is vooral afhankelijk van persoonlijke smaak. Kortom the place to be voor je inner kok! 

ROUTE

5. Misses Needle

Deze ‘stofste winkel’ is dé aan te raden bestemming voor alles van stoffen tot fournituren tot retouches. Kaat en Els helpen jullie verder vanaf nul met advies op maat. Hierbij krijg je raad over de juiste stof voor het gekozen model in een kleur die bij jou past.

ROUTE

6. Lukas Creativ

Lukas Creativ is al jaren een vaste waarde voor de kunstenaars onder ons. Van een afdeling met ets- en drukmaterialen, boetseermaterialen en airbrushmateriaal tot alle benodigdheden voor schilders en tekenaars. Hier ben je steeds op het juiste adres voor de spéciallekes met professionele hulp bij het uitzoeken van een passende kader rond uw favoriete schilderij.

ROUTE

Total
0
Shares
Previous Article

5 x lokale Kerstcadeau tips voor de allerkleinsten

Next Article

CKS Fashion, 100% Belgisch

Related Posts