Julie All Fashion, experience store

Omstreeks de eeuwwisseling startte de enthousiaste Pascale Thijs haar eigen damesboetiek in de Korte Gasthuisstraat in Turnhout en zo werd ‘All Fashion’ geboren. Op 16 jaar tijd groeide haar winkel uit tot een ‘place to be‘ voor de modebewuste vrouw.

In 2017 kreeg Julie dankzij Pascale de kans om ook haar meisjesdroom waar te maken en nam ze All Fashion over. Op de locatie in de Korte Gasthuisstraat mocht ze samen met Pascale drie jaar lang bestaande en nieuwe klanten in de watten leggen.

Maar als jonge ondernemer zat Julie uiteraard niet stil. Al snel na de overname van All Fashion startte ze de eerste gesprekken om een winkel te openen binnen het nieuwe Turnova stadsproject.

Vanaf nu heet Jullie All Fashion jullie van harte welkom in hun gloednieuwe Experience Store. Op deze nieuwe locatie blijven ze onze klanten verwennen en staat hun team elke dag met een brede glimlach klaar. Steeds streven ze eraan om iedere vrouw te helpen bij het uitkiezen van haar mooiste outfit. Dankzij een breed merken- en matenaanbod van 34 t.e.m. 48 moet dit zeker lukken. Elk seizoen opnieuw mogen jullie de mooiste seizoenscollecties en in- en outdoor events blijven verwachten.

Online shopping

Niet van in de buurt? De collecties van Julie All Fashion shop je 24/7 op hun webshop. Ze staan voor een snelle en correcte service.

Contact

Kursaalpoort 23
2300 Turnhout

ROUTE

014 70 30 90
Ma tem za: 10u-18u
zo gesloten

Total
0
Shares
Previous Article

4 Hotspots voor Chocolade lovers in Turnhout

Next Article

Marché 17, resto met passie

Related Posts