Flowers by Studio Ellis

Als je via de Grote Markt de Patersstraat in slaat kom je al snel langs een uniek pand met een prachtige vitrine. Flowers by Ellis is een flower & lifestyle store waar beleving centraal staat. Een verzameling van dagverse bloemen, unieke planten, droogboeketten en interieuritems met een oog voor uniek design.

Droogbloemen & Flower Bar

Achter Ellis haar ‘FLOWERBAR’ vind je dagverse bloemen in verschillende kleuren en maten. Die worden met veel liefde voor je ingebonden tot een prachtig geheel.

Daarnaast vindt je tal van droogbloemen, droogbloemen zijn de trend van het moment, en dat is volledig terecht. Ze zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en het hele jaar door verkrijgbaar. Bij Studio Ellis scoor je een mooi droogboeket, met of zonder vaas.

Ontdek nu ook Ellis Outstanding furniture, de nieuwe winkel met prachtige meubels.

Victoriestraat 31-37, 2300 Turnhout

Lifestyle & Gifts

Kan het perfecte interieuritem jouw dag goedmaken? Ben je altijd op jacht naar leuke gifts? Bij Studio Ellis vind je iets voor elke persoonlijkheid – van jong tot oud, van stoer tot dromerig. Vind dé vaas voor je droogboeket, verras een geliefde met een retro spelletje of trakteer jezelf op een boek waarin je kan blijven bladeren. Kom eens kijken in de winkel of shop online.

Workshops

Achterin het herenhuis ligt een gezellige ruimte met zicht op een prachtige stadstuin. Deze omgeving is ideaal om even weg te dromen en je te laten inspireren. Je kan er dan ook regelmatig deelnemen aan workshops van Studio Ellis en andere creatievelingen.

Contact

Patersstraat 30
2300 Turnhout

ROUTE

014881563
hello@studio-ellis.be

Di tem za: 10u-18u
zo & ma gesloten

Total
0
Shares
Next Article

Charlotte & Willem lederwaren

Related Posts