Hotel Corsendonk Turnova, slapen in hartje Turnhout

Hotel Corsendonk Turnova is het nieuwste viersterrenhotel van Corsendonk in een bruisende nieuwe wijk nabij de Grote Markt in hartje Turnhout. Dit uitzonderlijk hotel biedt alle voordelen van slapen in het bruisende hart van de start in combinatie van de nabijheid van de bosrijke en groene Kempen. Fiets- en wandelmogelijkheden in de buurt zijn er in uiteraard overvloed.

Kom tot rust in de wellness

Relaxen na een drukke dag vol vergaderingen of een lange stadswandeling? Alle hotelgasten hebben gratis toegang tot de wellness van hotel Turnova. Deze wellness is een hypermodern stukje paradijs waar je van infraroodsauna tot relaxatieruimte volledig tot rust kan komen. Indien gewenst is er zelfs massage beschikbaar. 

Dineren met uitzicht op de stad

Turnova is het gloednieuwe stadsdeel van Turnhout, waar ook ons hotel gelegen is. Op zeer korte wandelafstand van hotel Corsendonk Turnova bevindt zich restaurant Hert. Hert is gelegen op de bovenste verdieping van de gloednieuwe Turnova toren, op de 18de verdieping met overweldigende uitzicht op de stad en de groene Kempen errond.

Onder leiding van chef Alex Verhoeven brengt het team een pure keuken met respect voor natuur en omgeving. De open keuken staat voor transparantie en interactie tussen chefs en gasten.

Contact

Kursaalpoort 10
2300 Turnhout

Route

014 49 44 55
info.turnova@corsendonkhotels.com

Total
0
Shares
Previous Article

Turnhout City Hotel, slapen in een historische stationsloods

Next Article

Hotel Ter Driezen, historisch slapen in Turnhout

Related Posts