Kooktijd, voor mensen met een passie voor koken

Sinds jaar en dag is de keuze aan keukengereedschap enorm toegenomen. Naast de hoeveelheid is ook de kwaliteit verbeterd. Messen en potten en pannen zijn tegenwoordig in allerlei ergonomische varianten en de meest moderne materialen te koop. Daarom startte Caroline Verdick zo’n 10 jaar geleden haar zaak Kooktijd. 

Advies in een ruime keuze

Door een keuze die groter is dan ooit, is er bij de consumenten ook een toenemende vraag naar goed advies. Welk mes is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor een bepaalde taak en moet het lemmet recht of gebogen zijn, stijf of flexibel, lang of kort? Waarom hebben sommige pannen handvatten en andere niet? Is roestvrij beter dan inox?  

Bij Kooktijd kan je terecht voor alle informatie over alle soorten kook- en keukengereedschap, of het nu een eenvoudig aardappelschilmesje is of een complete keukenmachine. Zij leggen je uit hoe bepaalde apparatuur werkt en hoe je het het best kan gebruiken. Wat je in uw keuken wenst is vooral afhankelijk van persoonlijke smaak. 

Reeds als klein meisje was ik al gepassioneerd door koken. Mijn favoriete leesvoer zijn nog steeds kookmagazines & kookboeken.

Caroline Verdick, zaakvoerder Kooktijd

Culinaire ontdekkingen

Of je nu pas beginnende, gevorderde of professionele kok bent, bij Kooktijd willen ze je informeren, inspireren en paden naar nieuwe culinaire ontdekkingen helpen blootleggen. Van het kiezen van het ideale koksmes tot tips & trucs om de perfecte pizza op je Big Green Egg te bakken. Caroline staat je steeds bij voor al je vragen.

Daarnaast kan je ook geregeld naar demonstraties komen kijken in hun demokeuken. Een gastkok demonstreert dan en laat je proeven van wat lekkers.

Contact

Herentalsstraat 17
2300 Turnhout
Di tem za: 10u-18u
zo & ma gesloten

ROUTE

info@kooktijd.be

Total
0
Shares
Previous Article

Café Chaos, elegant en tijdloos café in Turnhout

Next Article

Turnhout City Hotel, slapen in een historische stationsloods

Related Posts