Eindejaarsactie Krasloten

De kraslotenactie is weer terug gedurende de feestdagen, koop lokaal en win tal van prijzen!

Deelnemende zaken;

All Fashion,  Amu, Apotheek De Zeshoek, Being Beautiful, Brax, Cake & Coffee, Chocolate Square,  CKS Country, De Banier, De Kolonisten, De Vershoek, De Zipper, Eternelle, Eyewish, Filou & Friends, For Men, Fresh & Coffee, Gaston, Gofra schoenen, Hero on Socks, Het Notenhuisje, Hilde lenaerts, Holland and Barrett, Jackies, 2de hands, Julia, Justine, Kato, Kidsloft, Kooktijd, Leonidas, Mayerline, Miss Needle, Momkey Store,  Naaicenter , Norah, Paprika,  Peeters broodenbanket, Pique-nique, Pre-loved,  Red, Rimboe, Snoeys, Stadscafé Grote Markt, Staes Jan Beenhouwerij,  Stationneke, Stationsbuffet, Stienboetiek, Studio Ellis, t’Rustpuntje, Takko, Torfs, TOVVV: Silvie Glas, Turnhout City hotel ,Two Store, Van Haren,  Vrolijk, Speelgoed

Actievoorwaarden

Actievoorwaarden Krasloten 2023-2024 OST vzw Turnhout

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Eindejaarsactie krasloten van de Winteractie van OST vzw voor het jaar 2023, adres: Turnovatoren nr 16.  

2. De Eindejaarsactie heeft als doel door middel van krasloten kans op winnende loten aan te bieden. Dit ter promotie van het winkelen, verbruiken in handels- en horecazaken in het stadshart van Turnhout. 

3. Deelnemer aan de Eindejaarsactie krasloten is eenieder die een aankoop verricht/verbruikt in de bedoelde periode en bij de bedoelde handelszaken in het Stadshart van Turnhout. (volledige lijst van deelnemende handelaars op www.turnhoutcityguide.be) 

4. De krasloten van de Eindejaarsactie gelden van 1 december 2023 tot 10 januari 2024. Winnende krasloten van 10 Euro, 20 Euro en 50 Euro ( de krasloten zelf) kunnen enkel worden gebruikt in de deelnemende handelszaken tot en met 10 januari 2024. Winnaars van winnende krasloten ter waarde van 100 Euro en van 500 Euro moeten persoonlijk contact opnemen met de organisator Ondernemend Stadshart Turnhout via: info@stadshartturnhout.be en dit ten laatste op 15 januari 2024. Ze krijgen in ruil cadeaucheques van Stad Turnhout.

5. De vzw OST behoudt zich het recht voor te allen tijde, zonder opgaaf van reden de Eindejaarsactie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Een herziene versie van de actievoorwaarden zal op de website van Turnhout Cityguide worden geplaatst, voorzien van een datum.  

6. De prijzenpot is 4.750 euro. Winnende krasloten zijn verdeeld in 3 van 500 euro, 10 van 100 euro en verschillende van 10 euro, 20 euro of 50 euro.

7. Een kraslot is eenmalig bruikbaar, de verkoper neemt de kaart in bij de transactie, of verwijst voor de grotere bedragen van 100 euro en van 500 euro naar info@stadshartturnhout voor cadeaucheques. (actie is alleen geldig met originele krasloten, geen kopieën of foto’s).

8. In geval van fraude, of vermoeden daarvan behoudt OST vzw zich het recht voor om deelnemers uit te sluiten van deelname.

9. Alle intellectuele eigendomsrechten op communicatie en de inhoud daarvan, waaronder alle teksten, afbeeldingen, en lay-out komen toe aan OST vzw.

10. Voor alle vragen, klachten en/of opmerking met betrekking tot deze Eindejaarsactie krasloten kan men contact opnemen met OST vzw Turnovatoren 16 bus 1 te Turnhout.  

Total
0
Shares
Previous Article

Panaché, dagelijks ovenverse broodjes

Next Article

Trendy Shoes, uw adres voor sneakers en meer

Related Posts