Cucina Marangon, culinair Italiaans in de stad

Deze Culinaire topper is reeds meer 30 jaar een gevestigde waarde in Turnhout. Liana en Fabio verwelkomen je steeds met hun warme Italiaans roots. Het duo brengt de eeuwenoude traditie van één van onze favoriete keukens naar een hoog niveau.

In een prachtig onderhouden oud trapgevelhuis in hartje van de stad geeft chef Fabio Marangon steeds vorm aan zijn interpretatie van eigentijdse Italiaanse keuken. Liana is de ideale chef-gastvrouw. Samen met Fabio vormt ze het culinaire ‘Italiaanse’ hart van CucinaMarangon.

Lunch, Diner en Wijnboetiek

Liana & Fabio stellen, telkens met een interval van twee maanden, hun nieuw(st)e gastro-menu’s voor, waarin Italiaanse seizoensproducten een zeer prominente plaats krijgen toegewezen. Het degustatiemenu kan worden geserveerd in 3, 4 of 5 gangen. Niet toevallig kan je deze culinaire topper steeds terugvinden in Gault Millau met een mooie 12 op 20.

Bij het binnenkomen van de zaak kan je op je rechterkant trouwens ook een wijnboetiek terugvinden! Fabio presenteert hier steeds met passie zijn favoriete Italiaanse wijnen zodat je ook thuis kan genieten van de Italiaanse smaken.

Contact

Patersstraat 9
2300 Turnhout

ROUTE

E. fabiomarangon@telenet.be
M. 014/42.43.81

Dinsdag – vrijdag 11u30 – 14u00 / 18u00 – 22u00
Zaterdag 18u00 – 22u00
zondag en maandag gesloten

Total
0
Shares
Previous Article

Stadscafé, genieten in het hart van de stad

Next Article

Gastrobar Gaston, de wereld op je bord

Related Posts