6 x Koffie Hotspots in Turnhout

Een vaste waarde in de ochtend of lekker bijpraten, koffie is alom tegenwoordig in ons leven. Stap samen met ons op een ochtendwandeling door Turnhout centrum en ontdek deze 6 koffie hotspots in town. Tijd dus voor een lijstje met de beste koffiebars in Turnhout die koffielovers willen kennen.

1. Tati Coffee Roasters

Tatí Coffee Roasters is de eerste Specialty Coffee micro branderij in Turnhout.
Ze bieden naast onze huisblend (100 % Arabica),vooral single origin koffies aan, van Colombia tot Kenya, en van Sumatra tot Ethiopië.

Tati Coffee Roasters staat garant voor een perfecte branding, en geeft je steeds advies over welke koffie het best bij jou past.

Adries Tati Plein, Grote Markt 67, 2300 Turnhout

ROUTE

2. Breek

Breek is een trendy koffiebar in hartje Turnhout. In een industrieel interieur met retro touch kan je genieten van hoogstaande koffies en thees, zelfgemaakt gebak of een kwaliteitsvolle lunch. Op zondag serveren ze éénmaal per maand uitgebreid ontbijtbuffet met lokale producten.

Met passie voor het product kan je hier ook tal van workshops volgen en is er veel aandacht voor vegan, lactose en glutenvrij.

Blader ondertussen gerust in een tijdschrift, terwijl uw kind zich amuseert in de speelhoek.
Binnenstappen bij Breek is een ‘break’, even tijd voor uzelf nemen, en gewoon genieten.

Adres Herentalsstraat 11, 2300 Turnhout

ROUTE

3. Fresh & Coffee

Je kan bij Fresh & Coffee terecht voor een lekker (gezond) ontbijt, lunch, koffie en zoetigheden, en zelfs voor een welverdiende apéro. Alle gerechten zijn kraakvers en vers bereid.

Verder kan je alle verse soepen, broodjes, salades,.. ook gewoonweg komen ophalen om op je werk of thuis van te genieten. Onze take away is gedurende de openingsuren altijd beschikbaar.

Adres Victoriestraat 3, 2300 Turnhout

ROUTE

4. Henri’s Food & Espresso Bar

Henri’s Food & Espresso Bar, waarschijnlijk het gezelligste én warmste hoekje rond het Kasteelplein in Turnhout. Deze leuke koffie- en lunchbar is hier nog niet zo lang. De grote ramen, de goede ligging, ’t is zonde dat zo’n prachtig pand voor lange tijd heeft leeggestaan. Zo dachten Wesley en zijn vrouw er alleszins over. Ze hadden namelijk al een tijdje hun oog laten vallen op dit mooie gebouw. In april vestigden ze er hun Henri’s Food & Espresso Bar. Dat Wesley en Leen nu net hier hun koffiebar openden, was misschien louter toevallig door hun liefde voor dit mooie pand. 

Adres Warandestraat 47, 2300 Turnhout

ROUTE

5. Caffe Latte

Reeds meer dan tien jaar gevestigd in Turnhout, Caffe Latte draagt de historiek in Turnhout hoog in het vaandel. De brasserie is gevestigd in een neoclassicistische herenhuis aan de Sint Antoniusstraat.

U bent er dan ook welkom voor een uitgebreid ontbijt naar keuze, een lekkere lunch of voor tal van zoetigheden. Caffe Late is gepassioneerd door het uitbaten van hun prachtige koffiebar en toveren altijd een lach op het gezicht van hun klanten.

Adres Sint Antoniusstraat 16, 2300 Turnhout

ROUTE

6. Gust by Hert

Met veel passie voor het vak maakt Gust uw koffie klaar. In combinatie met een lunchgerecht of vers gebak, de keuze is aan u.

In alle rust kan u hier genieten van een drankje en een hapje met vrienden of een zakelijke bespreking. Het enige wat u hoeft te doen is bij ons binnen wandelen. 

Gust is het nieuwste project van Alex Verhoeven. Leer Gust kennen en laat u verrassen!

Adres Bloemekensgang 9, 2300 Turnhout

ROUTE

Total
0
Shares
Previous Article

Charlotte & Willem lederwaren

Next Article

Herbeleef het Lenteshopping weekend in Turnhout

Related Posts